Utvikler

Søk nå

Utvikler

Spleis er en nyetablert fintech-startup, og visjonen vår er å bringe folk sammen for å realisere drømmer og gode prosjekter. Vi søker utviklere som ønsker å ta del i reisen med å endre hvordan prosjekter og gode ideer finansieres i Norge. Ved å bli med i en tidlig fase har du muligheten til å være med på å forme veien videre for Spleis.

Det er en mulighet til å få jobbe nøyaktig slik du mener er riktig å jobbe - de eneste du trenger å overbevise er dine kollegaer. Vi har full frihet til å gjøre de tingene vi mener er riktig, på den måten vi mener er best.

Du vil være med på å lage, forvalte og drifte tjenestene, fra ende til ende, i et lite team der alles bidrag er sentrale til at Spleis skal lykkes.

Søknadsfrist: 28. mai 2018

FAST STILLING · OSLO

Spleis jobber med å fikse… ⭐️

Hvordan folk samler inn penger til å realisere drømmer og prosjekter i dag. Teamet er ambisiøst, hardtarbeidende og ydmykt - vi lærer, løser oppgaver og feirer de små og store seierene sammen.

Spleis er den største plattformen i Norge for folkefinansiering, og i løpet av litt over et år har folk samlet inn over 60 millioner kroner gjennom 200 000 innbetalinger til 4 000 vellykkede spleiser.

Nå er vi på jakt etter deg som ønsker å være med på å radikalt endre hvordan penger samles inn i Norge i dag!

Hva skal jeg gjøre til daglig? 👨‍💻

  • Samarbeide tverrfaglig med et høykompetent team for å diskutere hvilke problemer vi skal løse, hvordan vi skal løse dem - og faktisk løse dem.
  • Ha ansvar og eierskap til løsningene du utvikler - you build it, you own it, you run it. Med det følger også friheten til å velge nøyaktig den teknologien eller metoden du mener er riktig for jobben. Mye av applikasjonen er bygget på React og Node.js med Postgres-database, kjørende på Heroku.
  • Prate med kunder for å få innsikt i hvilke problemer brukerne våre har, og hva de synes smerter (alle i teamet bidrar på kundeservice).
  • Kaste deg rundt og gjøre det som må gjøres for at Spleis skal lykkes.

Hva gjør meg til en sterk kandidat? 💪

  • Det viktigste er at du kan faget ditt. Erfaring med noen år på baken fra andre jobber og prosjekter og/eller relevant utdanning. Personlige egenskaper, ståpåvilje, og en annen type erfaring kan veie opp for arbeidserfaring og utdannelse.
  • Hardtarbeidende lagspiller som er nysgjerrig og med et sterkt ønske om å lære og utvikle deg selv. Vi jobber tett sammen og lærer av hverandre hver dag.
  • Opptatt av å skrive god og ryddig kode som ikke overrasker den neste som skal se på den. Eller deg selv, to uker senere.
  • Kan se det store bildet, og veksle mellom pragmatisme når man må og perfeksjonisme når man bør.
  • Du lever fint med et høyt arbeidstempo og stor variasjon i arbeidsoppgaver, og går gjerne løs på ting du ikke kan.

Fordeler med å jobbe i Spleis ❤️

Konkurransedyktige betingelser i en hurtigvoksende fintech startup

Spennende og varierte arbeidsoppgaver - og medbestemmelse i Spleis’ vei videre

Flat struktur med frihet under ansvar - vi både bestemmer hva vi skal gjøre, og hvordan, sammen

Du får velge arbeidsutstyret du trenger

Nyoppussede lokaler sentralt i Oslo

Bruk av treningsrom hos SpareBank 1 (ti minutter unna kontoret)

Gode pensjons- og forsikringsvilkår

Spleis bringer mennesker sammen og gjør det lekende lett for vanlige folk, ildsjeler, gründere og organisasjoner å skaffe penger og få hjelp til å realisere sine drømmer og prosjekter.