Er du vår nye utvikler på Spleis?

Søk nå

Er du vår nye utvikler på Spleis?

Spleis er en fintech scaleup, og visjonen vår er å bringe folk sammen for å realisere drømmer og gode prosjekter. Vi søker utviklere som vil å ta del i reisen med å endre hvordan prosjekter og gode ideer finansieres i Norge. Bli med å forme veien videre for Spleis.

Hos Spleis vil du få jobbe nøyaktig slik du mener er riktig å jobbe - de eneste du trenger å overbevise er dine kollegaer. Vi har full frihet til å gjøre de tingene vi mener er riktig, på den måten vi mener er best.

Du vil være med på å lage, forvalte og drifte tjenestene, fra ende til ende, i et lite team der alles bidrag er sentrale til at Spleis skal lykkes.

Søknadsfrist: Snarest

Full-time · Oslo

Hva skal jeg gjøre til daglig? 🧑‍💻

  • Du har ansvar for og eierskap til løsningene du lager sammen med de andre utviklerne på teamet. You build it, you own it, you run it.

  • Utviklerene velger selv den teknologien eller metoden de mener er riktig for jobben. Spleis er for det meste bygget på React og Node.js med Postgres-database, kjørende på Heroku.

  • Du jobber tett sammen med et tverrfaglig og høykompetent team, og er med på å finne ut hvilke problemer vi skal løse, hvordan vi skal løse dem - og faktisk løse dem.

Spleis bringer mennesker sammen og gjør det lekende lett for vanlige folk, ildsjeler, gründere og organisasjoner å skaffe penger og få hjelp til å realisere sine drømmer og prosjekter.


Hva gjør meg til en sterk kandidat? 💪

  • Det viktigste er at du kan faget ditt. Noen års erfaring fra andre jobber og prosjekter og/eller relevant utdanning. Personlige egenskaper, ståpåvilje, og en annen type erfaring kan veie opp for arbeidserfaring og utdannelse.

  • Du er en fullstack-utvikler som skriver koden for både serveren og klienten. Har helst også erfaring med å drifte den.

  • Lagspiller som er nysgjerrig, med et sterkt ønske om å lære og utvikle deg selv. Vi jobber tett sammen og lærer av hverandre hver dag.

  • Opptatt av å skrive god og ryddig kode som ikke overrasker den neste som skal se på den. Eller deg selv, to uker senere.

  • Kan se det store bildet, og veksle mellom pragmatisme når man må og perfeksjonisme når man bør.

  • Du lever fint med et høyt arbeidstempo og stor variasjon i arbeidsoppgaver, og går gjerne løs på ting du ikke kan.

I Spleis har vi norsk som arbeidsspråk og å jobbe med tekst vil være en del av arbeidsoppgavene - gode norskkunnskaper er derfor en forutsetning for å kunne jobbe hos oss.

Fordeler med å jobbe i Spleis ❤️

Konkurransedyktige betingelser i en hurtigvoksende fintech scaleup

Spennende og varierte arbeidsoppgaver - og medbestemmelse i Spleis’ vei videre

Flat struktur med frihet under ansvar - vi både bestemmer hva vi skal gjøre, og hvordan, sammen

Du får velge arbeidsutstyret du trenger

Bruk av treningsrom hos SpareBank 1

Gode pensjons- og forsikringsvilkår

Mulighet for å bruke spennende teknologi

Spleis er… ⭐️

Spleis er folkefinansiering på norsk. Det har blitt samlet inn over 1,2 milliarder kroner gjennom 3,8 millioner innbetalinger til 128 000 vellykkede spleiser.

Vi hjelper folk med å samle inn penger slik at de kan realisere prosjekter - og drømmer. Gjennom det endrer vi også måten penger samles inn på i Norge i dag.

Det er ingen liten jobb. Så er vi også en fintech startup som står på skuldrene til SpareBank 1-alliansen. Musklene til et finanskonsern. Hastigheten til en startup. Alle forutsetninger for å lykkes er på plass.

Reisen er godt i gang, og vi trenger flere dyktige folk med på laget. Er det deg vi leter etter?