Analytiker / veksthacker

Søk nå

Analytiker / veksthacker

Spleis er en nyetablert fintech startup, og visjonen vår er å bringe folk sammen for å realisere drømmer og gode prosjekter. I Spleis vil du ha store muligheter til å selv definere den nyopprettede rollen og hvordan den utøves.

Du være en nøkkelperson som jobber i grensesnittet mellom produkt, utvikling og markedsføring. Du vil ha ansvar for alt fra datainnsamling, bygge modeller, gjøre analyser og være med på å foreslå og gjennomføre tiltak for vekst.

Rollen kan sammenlignes med business intelligence, men er enda mer orientert mot digital produktutvikling og hvordan tjenesten faktisk brukes. For deg som ønsker å bygge et viktig område i en raskt voksende startup, er dette en karrieredefinerende mulighet hvor du kan vokse personlig med rollen og selskapet.

Søknadsfrist: 31. august 2018

FAST STILLING · OSLO

Spleis jobber med å fikse… ⭐️

Hvordan folk samler inn penger til å realisere drømmer og prosjekter i dag. Teamet er ambisiøst, hardtarbeidende og ydmykt - vi lærer, løser oppgaver og feirer de små og store seierene sammen.

Spleis er den største plattformen i Norge for folkefinansiering, og i løpet av litt over et år har folk samlet inn over 60 millioner kroner gjennom 200 000 innbetalinger til 4 000 vellykkede spleiser.

Nå er vi på jakt etter deg som ønsker å være med på å radikalt endre hvordan penger samles inn i Norge i dag!

Hva skal jeg gjøre til daglig? 👨‍💻

  • Ha hovedansvaret for data- og analyseområdet; hva og hvordan samler vi av data, datakvalitet, bygge modeller, gjøre analyser og jobbe sammen med teamet for å finne tiltak. Datainnsamlingen vår er relativt enkel og oversiktlig, og alt vi gjør er i skyen.

  • Når du går på jobb hver dag vil fokuset ditt være hvordan Spleis kan oppnå vekst basert på kvantiativ innsikt. Eksempelvis gjennom å gjøre analyser for å identifisere svake punkter i tjenesten, vekstmuligheter, ikke-utnyttet potensiale, osv.
  • Være en viktig del av produktutviklingen for å foreslå og teste nye endringer som fører til vekst. Denne nye rollen vil være sentral i å gjennomføre og lære av eksperimenter og datadrevet utvikling; foreslå, definere, designe og gjennomføre eksperimenter som krever minst mulig innsats for å lære mest mulig. Eksperimentene kan være alt fra  utvikling som treffer på hele brukermassen gjennom måling før og etter lansering, A/B-tester, eller eksperimenter på mindre brukergrupper.
  • Samarbeide tett med markedsføringsteamet på veksttiltak for å tiltrekke og aktivere nye brukere - både med plassering og testing av annonser hos bl.a. Facebook, Snapchat, Instagram, Google mv.

Hva gjør meg til en sterk kandidat? 💪

  • Det viktigste er at du kan faget ditt, gjennom relevant utdanning innen teknologi, økonomi, matematikk, IT eller andre analysefag - eller relevant erfaring.
  • Sterke analytiske evner. Du koser deg glugg med regneark; du elsker å knuse tall og finne sammenhenger, trender og mønstre.
  • Teft for digitale produkter og god forretningsforståelse. Du har gjerne erfaring med å analysere brukeradferd for å forstå kundene og se potensielle muligheter. Erfaring fra digital produktutvikling er et pluss.
  • God forståelse for teknologi og utvikling. Du er komfortabel med å skrive dine egne spørringer, og behersker ulike verktøy for å håndtere og analysere store datamengder. Eksempelvis erfaring med SQL, webanalyse, Business Intelligence-verktøy, produktanalyseverktøy eller lignende.
  • Arbeider selvstendig, men fungerer også godt i kryssfunksjonelle team. Du lever fint med et høyt arbeidstempo og stor variasjon i arbeidsoppgaver, og går gjerne løs på ting du ikke kan.
  • Både erfarne og nyutdannede oppfordres til å søke. Vi gjør en helhetsvurdering av kandidatene for å finne den som er riktigst for Spleis. Med andre ord kan den vi ansetter være et talent som kommer rett fra endt utdanning, eller en med lang erfaring. Eller noe midt i mellom!

Fordeler med å jobbe i Spleis ❤️

Konkurransedyktige betingelser i en hurtigvoksende fintech startup

Spennende og varierte arbeidsoppgaver - og medbestemmelse i Spleis’ vei videre

Flat struktur med frihet under ansvar - vi både bestemmer hva vi skal gjøre, og hvordan, sammen

Du får velge arbeidsutstyret du trenger

Nyoppussede lokaler sentralt i Oslo

Bruk av treningsrom hos SpareBank 1 (ti minutter unna kontoret)

Gode pensjons- og forsikringsvilkår

Spleis bringer mennesker sammen og gjør det lekende lett for vanlige folk, ildsjeler, gründere og organisasjoner å skaffe penger og få hjelp til å realisere sine drømmer og prosjekter.